International Web Site

CAD
>> 4MCAD
Архитектурно
проектиране
>> IDEA
Проектиране на конструкции
>> STRAD
>> STEEL
Машиннно проектиране
>> FineHVAC
>> FineLIFT
Електропроектиране
>> FineELEC
Водопроводни
инсталации
>> FineSANI
     
 
Карта на сайта
 
     
Поддръжка

4M предлага на всички свои клиенти 3-месечна безплатна поддръжка, с неограничена техническа подкрепа по e-mail или телефон. След това потребителите могат да се възползват от Споразумението за софтуерни услуги, което включва безплатна техническа поддръжка плюс възможност за обновяване на всички 4M продукти.

Контакти за техническа поддръжка

Свържете се с местните ни партньори за техническа поддръжка:

ММ АРТКЛИМА ЕООД София , България ул."Хан Крум" 8 ет.3 ап.7 GSM: 0878/840-487 0885/330-244 e-mail: akvaklima@gmail.com  xmarch@gmail.com 

Моля, изпращайте ни Вашите запитвания, забележки или предложения.

  Последни новини
 
>>

От  01.07.2011г. е налична новата версия на програмата FINE-HVAC_10NG_BE_FULL.exe. Тя отговаря на всички изисквания за изчисление на отоплителен товар по българските стандарти и нормативни документи.Има и редица други подобрения,които я правят изключително лесна за работа, спестявайки време и труд на проектантите.

 
>> Oт  01.05.2011г. на пазара е най новата версия на програмата  IntelliCAD-4MCAD 11 PRO. Тя е изключително подобрена с допълнителни менюта и диалогови прозорци,като по този начин се явява добра алтернатива на програмата AutoCAD 2010/2011.Атрактивната и цена от 550лв я прави достъпна за всички, които работят с чертожни програми.  
 
Прочети повечe...
   
  Success Stories
 
>> OEM версия на IDEA Architectural във Франция
 
>> Олимпийски проекти, проектирани с пакета  4M
 
>> Добавяне на Еврокод EC 2 и EC 8 към GT.STRUDL