International Web Site

CAD
>> 4MCAD
Архитектурно
проектиране
>> IDEA
Проектиране на конструкции
>> STRAD
>> STEEL
Машиннно проектиране
>> FineHVAC
>> FineLIFT
Електропроектиране
>> FineELEC
Водопроводни
инсталации
>> FineSANI
     
 
Карта на сайта
 
     
4M предлага на инженерната общност съвременни CAD продукти от 1986. Решенията на 4M задоволяват нуждите на цялата строителна индустрия, като включват професионална CAD среда, архитуктурно проектиране, анализ и проектиране на конструкции, проектиране на ОВИ, електро и водопроводни инсталации, както и други софтуерни приложения.

Последното поколение на продуктите от пакета на 4M въвежда нови стандарти в индустрията чрез иновативната технология BIM (Building Information Modelling – информационен модел на архитектурно-строителния обект), подпомагана и от висококачествена CAD среда. Специално внимание е обърнато на потребителския интерфейс, като са внедрени основните CAD стандарти и функции, така че решенията да са продуктивни от самото начало. Достъпните покупни цени плюс незначителните разходи за обучение правят продуктите ни дори още по-атрактивни.


4M има 14.000 клиенти в над 20 страни, всички от които са подкрепяни от мрежата ни изключително способни стратегически партньори, дистрибутори и прекупвачи. Мисията ни е да поддържаме работното оборудване на инженерите на най-високо технологично равнище, като  в същото време осигуряваме отлично обслужване и гарантция, че софтуерът на 4M ще запази водещите си позиции на пазара.
  Последни новини
 
>>

От  01.07.2011г. е налична новата версия на програмата FINE-HVAC_10NG_BE_FULL.exe. Тя отговаря на всички изисквания за изчисление на отоплителен товар по българските стандарти и нормативни документи.Има и редица други подобрения,които я правят изключително лесна за работа, спестявайки време и труд на проектантите.

 
>> Oт  01.05.2011г. на пазара е най новата версия на програмата  IntelliCAD-4MCAD 11 PRO. Тя е изключително подобрена с допълнителни менюта и диалогови прозорци,като по този начин се явява добра алтернатива на програмата AutoCAD 2010/2011.Атрактивната и цена от 550лв я прави достъпна за всички, които работят с чертожни програми.  
 
Прочети повечe...
   
  Истории на успеха
 
>> OEM версия на IDEA Architectural във Франция
 
>> Олимпийски проекти, проектирани с пакета  4M
 
>> Добавяне на Еврокод EC 2 и EC 8 към GT.STRUDL